Brink computer & maritieme services 

Projecten

Verplaatsen Ziggo eindversterker

Project Ziggo eindversterker verplaatsen
Met minimale onderbreking voor de bewoners. Minder dan 1 uur. Daarna de wifi van de jachthaven tijdelijk verplaatsen.
Morgen de wifi aansluiten op de nieuwe Ziggo aansluiting.

Tijdelijke slagboom

Voor onze klant Fort Marina hebben wij een tijdelijke slagboom geïnstalleerd zodat de bewoners van blok 1 van Hof van Leede in Warmond direct naar hun woning kunnen. En niet meer over het terrein van de jachthaven Hoeven. Later wordt dit een mooi schuifhek. Toegangsverlening op basis van pas. Wordt later uitgebreid met RFID voor keyless entry.

Refit navigatie zeiljacht

Een klant van ons kwam met de vraag of Brink maritieme services de navigatie van zijn zeilschip een upgrade kan geven. Als eerste hebben wij alle oude electronica verwijderd om vervolgens te beginnen met de wederopbouw van een nieuw modern navigatiesysteem. Het zeilschip is nu uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van navigatie en communicatie. Wij hebben onder andere een nieuwe radar, plotter, marifoon en AIS ontvanger geinstalleerd.

Mobiele slagboom

Omdat het prestigieuze project Hof van Leede in Warmond wordt gebouwd, moest de ingang van Fort Marina in Warmond tijdelijk worden verplaatst. Om het parkeren voor de ligplaats houders mogelijk te maken, is de slagboom tijdelijk bij een andere ingang geplaatst. Op verzoek van de beheerder moest de slagboom wel "verplaatsbaar" zijn in verband met zwaar transport. De slagboom is geplaatst op een stelconplaat. Alle verbindingen naar de detectielussen, kaartlezers en netwerk zijn stekkerbaar. Ook de voeding van het gehele systeem is stekkerbaar. T.b.v. de terreinbeveiliging zijn de camera's ook weer geplaatst en via een tijdelijke straalverbinding aangesloten op het netwerk en opnamesysteem.

Refit elektronica zeiljacht

Zojuist hebben wij weer een deel van project "Zeilboot" afgesloten, na het vervangen van de Navigatie, radar en marifoon en Digitenne. Het 230 volt netwerk uitgebreid met extra WCD's aan boord, 2 WCD met USB en 2e WCD 230 volt. Hierna het 12 volt boordnet gescheiden van de start accu's. Dit was door de vorige eigenaar aan elkaar verbonden. Met als gevolg dat de start accu's leeg liepen op het boordnet. Waardoor ook de generator en de motor niet weer kon starten. Een scheidingsdiode maakt hier een eind aan. En wordt alles weer correct geladen. En blijft men zeker van het kunnen starten van de motor en de generator. Daarnaast het zeilschip uitgevoerd met inboord wifi via een buitenantenne zodat ook op plekken met slechte Wifi dekking er contact met de buitenwereld is.