Brink computer & maritieme services

Uw specialist in jachthaven automatisering en scheepselectronica

Onze diensten

Netwerksystemen


Toegangscontrole


Video beveiliging


Scheepselectronica


Netwerksystemen

Brink computer en maritieme services verzorgt de aanleg en het onderhoud van uw bekabelde en draadloze netwerk. Onze netwerken worden zo optimaal mogelijk ingericht om al uw apparatuur aan te sluiten op het netwerk. Dit kan varieren van het draadloze netwerk voor uw gasten tot de toegangscontrole en beveiliging van uw terrein.

Toegangscontrole

Brink computer en maritieme services is leverancier van een breed assortiment toegangscontrole. Wij beschikken over de kennis en kunde om uw bedrijf te beveiligen tegen indringers. Met onze toegangscontrole is het mogelijk om uw personeel toegang te verlenen tot een specifiek gebied van uw terrein. Tevens is het mogelijk om dagpassen te verlenen aan uw bezoekers. Met ons systeem is het mogelijk om vanaf afstand een deur of slagboom te bedienen. 

Video beveiliging

Brink computer en maritieme services is leverancier van een groot assortiment video beveiliging. Met onze oplossingen is het mogelijk om uw bedrijf te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. De camera beelden zijn eenvoudig live te bekijken vanaf uw smartphone, tablet of computer. Tevens is het mogelijk om vanaf elk apparaat beelden terug te kijken. 

Scheepselectronica

Brink computer & maritieme services kan u een passend advies geven voor de electronica aan boord van uw schip. Wij kunnen een breed assortiment aan scheepvaart electronica leveren. Heeft u vragen over de electronica aan boord van uw schip? neem dan gerust even contact met ons op.

Contact

Peter van den Brink 
E: Peter@brinki.org
T: + 31 (0)6 51 83 78 74

Patrick van den Brink
E: Patrick@brinki.org
T +31 (0)6 13 99 31 17

Morsebellaan 98
2343 BN, Oegstgeest

Bedrijfsgegevens

Morsebellaan 98
2343 BN, Oegstgeest

KVK:  54445140
BTW: NL001983111B74